foto

Rafael Gareisen

  • nar. 18.1.1994 (26 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Gschicht über d'Lieb
Bouřlivé léto
Brecht (TV film)
In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
2018 CHAINED (studentský film)
Pohádka o dešťové víle (TV film)
2017 Ein schrecklich reiches Paar (TV film)
2016 Jeder stirbt für sich allein
Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
Mimo záběr
2015 Mein Sohn Helen (TV film)
Most špiónů
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
O jedné dívce
Šestka táhne světem (TV film)
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Zlodějka knih
2012 Russendisko
Ztráta panenství Evy van End
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Návrat do rodného Walesu (TV film)
Osudové setkání (TV film)
2009 Kinder des Sturms (TV film)

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Ježíšova krev (E11)
2019 V mysli pachatele (TV seriál)
Vídeňská krev (TV seriál)
Ztracené dítě (E03)
2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Zwei Väter (S04E03)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Zzizzi (E06)
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Heroes (S02E02)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zivilcourage (S01E39)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Kante von Wismar (S13E03)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Picknick mit Leiche (S02E12)
V podezření (TV seriál)
Mutterseelenallein (E22)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hochspannung (S10E13)
2008 Die Stein (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky