foto

Bérangère Dautun

  • nar. 10.5.1939 (80 let)
    Rabat, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Falsch
1981 Plaisirs de l'ile enchantée, Les (TV film)
1979 Acteurs de bonne foi, Les (TV film)
1977 Jean de La Fontaine (TV film)
Misanthrope, Le (TV film)
1975 Blue Jeans
1974 Au théâtre ce soir: Edouard mon fils (TV film)
1973 Antigone (TV film)
1972 Tricorne, Le (TV film)
1969 Patates, Les
1968 Catherine
Eugénie Grandet (TV film)
1967 Temps des cerises, Le (TV film)
Zločin Davida Levinsteina

TV seriály

1989 Tribunal (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)

Dokumentární

1968 Un mur à Jerusalem - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace