foto

Ruth McCabe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Damo & Ivor: The Movie
2017 Viktorie a Abdul
2016 Out of Innocence
2013 Běž a skoč!
Lucan (TV film)
Philomena
The Note
2011 The Man who Crossed Hitler (TV film)
2009 Pohanský rituál
2006 Na hřbetě keltského tygra
2005 Snídaně na Plutu
2003 Intermission
2002 Hříšnice (TV film)
2000 Jedna za druhou
Nejlepší obchodníci
Wild About Harry
1998 Krev andělů
Titanic Town
1995 Neobvyklé dobrodružství
Shadow of a Gunman (TV film)
Šance pro lásku
1993 Fatal Inheritance
Nezvaný (TV film)
Rukojmí (TV film)
1992 Bargain Shop, The
1991 Zázrak
1990 Pastvina
1989 Moje levá noha

TV seriály

2017 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
2014 Moone Boy (TV seriál)
Handball Duel (S02E04)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Foylova válka (TV seriál)
The Cage (S08E02)
2012 Moone Boy (TV seriál)
Bunch of Marys (S01E02)
2010 Inspektor George Gently (TV seriál)
Gently a zlo (S03E01)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
Žádné slzy (TV seriál)
2000 Fitz, The (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky