foto

Steven McCarthy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chubby
2017 The Definites
We Forgot to Break Up
2016 Joseph and Mary
2015 Moji noví sourozenci
O Negative
2012 Picture Day
2011 Maličký Harvey
2008 Eating Buccaneers
2007 Dead Mary
2002 Zločin je extrémní sport
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Generál (TV film)
Lebky
Život hvězdy
1999 Dear America: So Far From Home (TV film)
Hradba mlčení (TV film)
Maska smrti
Must Be Santa (TV film)

TV seriály

2020 Hrubá kůže (TV seriál)
Černé Slunce (E08)
Včely v lahvi (E07)
Nejisté vyhlídky (E06)
další epizody (8)
2019 The Expanse (TV seriál)
Cibola Burn (S04E10)
Saeculum (S04E09)
The One-Eyed Man (S04E08)
další epizody (9)
2018 Crawford (TV seriál)
Can You Hear Me? (E12)
I Can't Go to U2 Without You (E09)
Manny's Oath of Secrecy (E03)
další epizody (4)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Raised by Wolves (S01E04)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Dvojí život (S01E08)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Není to pro každého (S01E04)
Ta bedna (S01E02)
Den předtím (S01E01)
Království (TV seriál)
Krveprolití (S02E04)
2013 Defiance (TV seriál)
Brothers in Arms (S01E06)
Down in the Ground Where the Dead Men Go (S01E02)
Pilot (S01E01)
Policajt (TV seriál)
Děti pro bojiště (S02E03)
Má tajná láska (S02E02)
Domove, můj sladký domove (S02E01)
Městečko Haven (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S04E04)
2012 Good God (TV seriál)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Stíny šedi (S02E06)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tiché vody (S01E08)
2004 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Except the Dying (E01)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Úrodná půda (S02E05)

Režijní filmografie

Filmy

2015 O Negative

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 O Negative

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky