foto

James Erskine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Healer
2014 Porazit Socrata
2005 Oil Storm (TV film)
2004 EMR

TV seriály

2008 Rock Rivals (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Random Shoes (S01E09)
Waterloo Road (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2019 This Is Football (TV seriál)
2018 The Ice King
2017 Sachin
2016 Le Mans: Racing is Everything
2014 Zbytečná smrt: Příběh Marca Pantaniho
2013 The Battle of the Sexes
2010 Jedna noc v Turíně
Mé dítě přežilo (TV film)
2009 Who Killed the Honey Bee? (TV film)
2006 Zlatokopové: Největší bankovní loupež světa (TV film)
2005 Přežít! (TV seriál)
Útok na Londýn (TV film)
2004 Ruby Does the Business (TV seriál)
2001 Art That Shook the World (TV seriál)
Human Face, The (TV seriál)
2000 Vítejte v Tate galerii (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Lip Service (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)

Dokumentární

2018 The Ice King

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Le Mans: Racing is Everything

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace