foto

Yoo-young Lee

  • nar. 8.12.1989 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Amugeot ttoneun modeungeot
Ibsuleun andwaeyo
2019 Jib iyagi
Jo Pil-ho: Doutnající hněv
2018 Heoseutori
Naleul gieokhae
Stébla
Wondeopul goseuteu
2016 Miseuteo kupeo
Ty a tvoje
2015 Geu nomida
Proradní
2014 Bom

TV seriály

2019 Gungmin yeoreobun (TV seriál)
Snůška lží (TV seriál)
Mlčící a nemlčící (E16)
Prvotní hřích (E15)
Přeživší (E14)
další epizody (16)
2018 Chinaehaneun pansanimkke (TV seriál)
Michigessda, neoddaeme! (TV seriál)
2017 Teonneol (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Teukgeun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky