foto

Sean McGinley

  • nar. 1956
    Gaoth Dobhair, hrabství Donegal, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Truth Commissioner (TV film)
2009 Wild Decembers
2007 Houbičky
2006 Na hřbetě keltského tygra
2005 Taggart: Předpovězená smrt (TV film)
Za jasného dne
2004 Mrtvolka
2003 Conspiracy of Silence
Mrtvá těla
Watermelon (TV film)
2002 Gangy New Yorku
2001 Do Armed Robbers Have Love Affairs?
2000 Jedna za druhou
Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
Vykoupení
What Where
1999 Šimon Mág
1998 Generál
Lipservice
Vzkříšení
1997 A Further Gesture
Bogwoman (TV film)
Informátor
Malý řezník
1996 Michael Collins
Nezvěstný
Trojan Eddie
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
Dirty Old Town (TV film)
Nebezpečná dáma
Statečné srdce
Šance pro lásku
1994 Family (TV film)
1991 In the Border Country
1990 Oběti osudu
Pastvina

TV seriály

2018 Smrt a slavíci (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Alienist (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
Ascension (E06)
Hildebrandt's Starling (E05)
2017 Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Clean Break (TV seriál)
2014 The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Doylův okrsek (TV seriál)
Last Call (S06E10)
Judgement Day (S06E09)
Body of Evidence (S06E08)
další epizody (16)
2013 Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (23)
2012 Doylův okrsek (TV seriál)
Under Pressure (S03E13)
Con, Steal, Love (S03E12)
Live Wire (S03E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
St. John's Town (S02E12)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
A Horse Divided (S01E11)
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10)
další epizody (12)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2001 On Home Ground (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
1999 DDU (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Making the Cut (TV seriál)
1996 Safe and Sound (TV seriál)
1995 The Hanging Gale (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star
2003 Check the Gate: Putting Beckett on Film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace