foto

Jindřich Kout

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Do blázince! (S05E06)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Lázně plodnosti (S04E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Sex, láska a krutosti (S02E19)
Brno je zlatá loď (S01E12)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Zápasy osobní, bitvy obecní (S04E01)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
Alternativní terapie (S03E19)
Bojovky a soukromé bitvy (S03E06)
další epizody (13)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Plány zlé a ještě horší (S01E27)
Politika pro každého (S01E26)
další epizody (27)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)

Dokumentární

2014 Učitelé národa (TV seriál) - vyp.
Rumunsko, Srbsko (E03) - vyp.
Rusko, Ukrajina (E02) - vyp.
Jižní Amerika (E01) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace