foto

Sergio Hernández

  • nar. 1945
    Valparaíso City, Valparaíso, V Region, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tengo Miedo Torero
2018 Mujer Saliendo del Mar
2017 Fantastická žena
Se Busca Novio... Para Mi Mujer
Y de pronto el amanecer
2016 Nikdy nebudeš sám
2015 Chiamatemi Francesco - Il Papa della gente
La memoria del agua
V odstínech šedé
2014 Die Briefe meiner Mutter (TV film)
La viña
2013 Gloria
2012 No
Noc naproti
Psí maso
2011 El Año del tigre
Mejor no fumes
Sůl
2009 Ostrov Dawson 10
Tanečnice a zloděj
Teresa
2008 Chilská vesmírná odysea
Fiesta Patria
Secretos
2006 Rojo intenso
Rojo, la película
2004 La Sagrada familia
2003 B-Happy
2002 Circo de las Montini, El
Ladrón y su mujer, Un
Tres noches de un sábado
2001 Chico
Negocio redondo
Pampa ilusión
1999 Tuve un sueño contigo
1996 El último cierra la puerta
1994 Valparaíso
1993 Entre el poder y el deseo
Johnny cien pesos
1991 Amelia López O'Neillová
Frontera, La
1975 Diálogos de exiliados
1973 Zaslíbená země
1967 El tango del viudo y su espejo deformante

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
Padre Nuestro (E05)
další epizody (7)
2018 Si Yo Fuera Rico (TV seriál)
2016 Bala Loca (TV seriál)
2012 Maldita (TV seriál)
Reemplazante, El (TV seriál)
2011 Uprchlíci (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Adios al septimo de linea (TV seriál)
2009 Cartas de mujer (TV seriál)
Sin anestesia (TV seriál)
2007 Héroes (TV seriál)
2003 Cuentos de mujeres (TV seriál)
2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)
2000 Romané (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1998 Iorana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky