foto

Jeroen Willems

  • nar. 15.11.1962
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko
  • zem. 3.12.2012 (50 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Commedia
2013 De wederopstanding van een klootzak
Nahoře je ticho
Tula: The Revolt
2012 Cop vs Killer (TV film)
2011 Lena
Nacht ohne Morgen
Quixote's Island
2010 Majesteit
Songs of Love and Hate
2009 Hilda
Schwerkraft
Tatort - Vermisst (TV film)
Třetí poločas
2008 Dopis pro krále
Kmotra (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Zomerhitte
2007 Tussenstand
2006 Night Run
Oorlogsrust
2005 Gezocht: Man
Leef!
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Dannyho parťáci 2
Gebroken rood (TV film)
Simon
2003 De passievrucht
2001 De grot
Nynke
Vrah duší
1999 Zaanse nachten (TV film)
1998 fl 19,99
1997 Arends (TV film)
1995 De schaduwlopers
1994 Baby huilt, De

TV seriály

2013 Ontmaskering van de Vastgoedfraude, De (TV seriál)
Zusjes (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
Troon, De (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 Stellenbosch (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
De geheime dienst (TV seriál)
Russen (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Hertenkamp (TV seriál)
Keerzijde, De (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
Tijd van leven (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace