foto

Florence Loiret Caille

  • nar. 26.6.1975 (44 let)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2019 Merveilles à Montfermeil
2018 La Belle Affaire
2016 Vodní efekt
2014 Aféra Clearstream
Pilules bleues (TV film)
2013 Parchanti spí dobře
2012 Petit roi, Le
Queen of Montreuil
2011 Můj život bez vás
Poslední zima
Rituels meurtriers (TV film)
Un mauvais père
2010 La Petite Chambre
2009 Au voleur
La Dame de trèfle
Miloval jsem ji
2008 Parlez-moi de la pluie
Sans arme, ni haine, ni violence
2007 Dva světy
Homme qui marche, L'
J'attends quelqu'un
2005 Jediná noc
Peindre ou faire l'amour
Petite faiblesse
2004 L'Intrus
L'ennemi naturel
Lumière (TV film)
Victoire
2003 Cette femme-là
Čas vlků
2002 Chignon d'Olga, Le
Fais-moi des vacances
Les paradis de Laura (TV film)
Plus haut
Páteční večer
2001 Miluji tě k sežrání
Sa mère, la pute (TV film)
2000 Bandits d'amour
Kód neznámý
La Mécanique des femmes
Paris-Deauville (TV film)
1999 Portrait, Le (TV film)
Stop
1998 Vacances volées (TV film)
1997 Lásky v Lisabonu
Seule
V sedmém nebi
1996 Stínohra

TV seriály

2018 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2016 La Main du mal (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Accusé (TV seriál)
L'histoire de Sophie (S01E04)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2000 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Grand Départ (S04E03)
Le Clash (S04E01)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace