foto

W.D. Hogan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Wedding Do Over (TV film)
2017 Brimming with Love (TV film)
Holka na stěhování (TV film)
2016 Kouzelná orchidej (TV film)
2015 Letter Never Sent (TV film)
2014 Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
2011 Behemot (TV film)
Poslední minuty na Zemi (TV film)
2005 Soldier of God
1994 To His Coy Apple

TV seriály

2006 Fashion House (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace