foto

André Holland

  • nar. 28.12.1979 (39 let)
    Bessemer, Alabama, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Florida Film Critics Circle Awards

  • 2016 -Moonlight (Nejlepší vedlejší herec)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Battle at Big Rock
High Flying Bird
2018 V pasti času
Vdovy
2016 Moonlight
2014 Black and White
Selma
2013 42
2011 Small, Beautifully Moving Parts
2010 The Rockford Files (TV film)
2009 Lost & Found (TV film)
Válka nevěst
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Last Call
Sugar
2007 News, The (TV film)

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
Romans (S01E10)
Past Perfect (S01E08)
The Queen (S01E07)
další epizody (9)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Kapitola osmá (S06E08)
Kapitola sedmá (S06E07)
další epizody (9)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
2012 1600 Penn (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Breaking Point (S05E14)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
Wasn't That Enough? (E11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky