foto

Whitman Mayo

  • nar. 15.11.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 22.5.2001 (70 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Bojkot (TV film)
1999 Waterproof
1993 Zlatý poklad Herodese Velikého
1992 Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
You Must Remember This (TV film)
1991 Chlapci ze sousedství
1990 This Old Man
1985 And the Children Shall Lead (TV film)
Grand Baby, The (TV film)
Hell Town (TV film)
1983 Taxikáři
1981 Of Mice and Men (TV film)
1979 Žena v ringu
1966 Black Klansman, The

TV seriály

1999 Pohotovost (TV seriál)
Ztracen v pustině (S05E16)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)
Mys (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1991 Pacific Station (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Dobrovolnice (S05E07)
1990 Good Grief (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Van Dyke Show, The (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Hell Town (TV seriál)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Sanford Arms (TV seriál)
1976 That's Cat (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Grady (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace