foto

Larry B. Scott

  • nar. 17.8.1961 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spring Break '83
2010 Nobody Smiling
2005 Hra na svádění (TV film)
2003 Judge Koan
2001 Matčino svědectví (TV film)
100 Kilos
2000 Cheapest Movie Ever Made, The
1999 Breaks, The
1998 Butter
Rváč
1997 Ostrá parta
1994 Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Fear of a Black Hat
Sledování
1992 Pomsta šprtů 3: Nová generace (TV film)
1990 Instant Karma
1989 Pojídač hadů 2: Msta
1987 Extrémní předsudek
Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
1986 Drogy z Times Square (TV film)
Vesmírný tábor
Železný orel
1985 Grand Baby, The (TV film)
My Man Adam
That Was Then... This Is Now
1984 Jerk, Too, The (TV film)
Karate Kid
Pomsta šprtů
1978 Hero Ain't Nothin' But a Sandwich, A
One in a Million: The Ron LeFlore Story (TV film)
Roll of Thunder, Hear My Cry (TV film)

TV seriály

1999 The Parkers (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

1992 BET's Comicview (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace