foto

Ray Panthaki

  • nar. 20.1.1979 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Státní tajemství
2018 Colette: Příběh vášně
2016 Ghosted
One Crazy Thing
2015 World War Dead: Rise of the Fallen
2014 Tajemná hrobka
2013 Convenience
Jadoo
2012 Interview se zabijákem
The Man Inside
2011 Screwed
2010 Báječný život po životě
2009 City Rats
2007 Feral Generation, The
2006 Kidulthood
Vyprovokovaná
2003 Rehab (TV film)
2002 28 dní poté
Ali G Indahouse - Film
Blood Strangers (TV film)
Bollywood Queen
2000 Losing It (TV film)
1999 Historky z metra (TV film)
Jump Boy

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Gangs of London (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2019 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2018 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
Inspektor Banks (TV seriál)
Zlý hoch - 2. část (S03E06)
Zlý hoch - 1. část (S03E05)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
2005 Blessed (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj! (S02E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)

Producentská filmografie

Filmy

2016 One Crazy Thing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky