foto

Alexander Morton

  • nar. 24.3.1945 (73 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tam nahoře
2006 Z Londýna do Brightonu
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Náměsíčná (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1999 Gregoryho známosti
Vyšetřování naslepo (TV film)
1998 Krupiér
1996 Nightlife (TV film)
1994 Jolly a Man for All Seasons (TV film)
1990 Silent Scream

TV seriály

2013 Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1993 Inspektor Taggart (TV seriál)
Pojistka na život (S09E01)
1992 Crime Story (TV seriál)
1988 Bookie (TV seriál)
Winners and Losers (TV seriál)
1985 Inspektor Taggart (TV seriál)
Záhada Dallmalské ulice (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace