foto

Eddie Velez

  • nar. 4.6.1958 (60 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bulletface
Forgotten Jewel, The
2009 Repo Chick
2008 Beautiful Loser
2007 Dům na prodej (TV film)
Nenarozený
Smrt modelky
2005 Černý úsvit
2004 Někdo to rád blond
2003 White Rush
Štvanec
2000 Traffic - Nadvláda gangů
Táta kovboj (TV film)
1998 Running Woman
1997 Atentát
Pod přísahou
1994 Hořká pomsta (TV film)
Hra bez pravidel
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Nebezpečný ostrov (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Romero
Shannon's Deal (TV film)
Střechy
1988 Rozhodující úder
1987 Women's Club, The
1986 Extrémy
PTT jednotka: Plíživé nebezpečí (TV film)
1985 Children of the Night (TV film)
Kriminál
1984 Repo Man
Summer Fantasy (TV film)
1983 For Love and Honor (TV film)

TV seriály

2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Lovci lidí (S01E13)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Cesty do záhrobí (S07E05)
1998 Air America (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Partie Go (S02E10)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Live Shot (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Nightingales (TV seriál)
Správná modrá (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Trial and Error (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Charlie & Co. (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Target Jeremy

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Target Jeremy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace