foto

David Atrakchi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alina
2016 Rain Doll
2015 House of Time
Of Men and Mice
2013 Last Call
2012 Představ si
2011 Shanghai Belle
Tváře v davu
2010 Broken Idyll
Obávané místo (TV film)
2008 Kurýr 3

TV seriály

2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Invalides (E03)
2012 Kurýr (TV seriál)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
2011 Borgia (TV seriál)
Zázraky (S01E10)
Vpád do Říma (S01E09)
Manželský svazek (S01E05)
2010 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Un lieu incertain (E04)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)

Dokumentární

2012 Athénám (TV film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky