foto

Mia Goth

  • nar. 30.11.1993 (26 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Narodila sa v roku 1993 v Londýne brazílskej matke a kanadskému otcovi. Do svojich 12-tich rokov žila v Brazílii, odkiaľ sa neskôr presunula späť do britskej metropoly. Tu ju na jednom z hudobných festivalov objavila modelingová spoločnosť Storm Model Managment, s ktorou onedlho podpísala zmluvu. 

Prvé účinkovanie pred kamerou si odkrútila v roku 2013 v seriáli The Tunnel, v ktorom sa celkovo objavila v 3 epizódach. Na striebornom plátne debutovala v rovnakom roku, a to vo von Trierovom druhom diele Nymfomanky.

V súčasnosti je jej partnerom Shia LaBeouf.

D. "GTS_PUNK" I.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Emma.
2019 The Staggering Girl
2018 High Life
Suspiria
2017 El secreto de Marrowbone
2016 Lék na život
2015 Everest
Ten, který přežil
2014 Magpie
2013 Nymfomanka, část I.
Nymfomanka, část II.

TV seriály

2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)

Hudební videoklipy

2014 Future Unlimited: Haunted Love (hudební videoklip)