foto

Bill Burr

  • nar. 10.6.1968 (48 let)
    Canton, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bill Burr: Walk Your Way Out (TV film)
2015 Táta je doma
2014 Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
Black and White
Ulička hanby
Zombeavers
2013 Drsňačky
2012 Bill Burr: You People Are All the Same
Jako za starejch časů
2010 Bill Burr: Let It Go (TV film)
Noční rande
2007 Playing Chicken
Twisted Fortune
2002 Vášnivost
2001 Perfect Fit

TV seriály

2016 Simpsonovi (TV seriál)
Nesnášíme Boston (S28E03)
2015 F is for Family (TV seriál)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Vzteklý pes (S05E12)
Zahrabáno (S05E10)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Mrtvý náklad (S05E05)
2011 Nová holka (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Úložiště (S04E11)
Otevřený dům (S04E03)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1996 My z přístavu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Gilbert
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)

TV pořady

2015 The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
2008 Bill Burr: Why Do I Do This? (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: Bill Burr (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bill Burr: Walk Your Way Out (TV film)
2014 Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
2012 Bill Burr: You People Are All the Same
2010 Bill Burr: Let It Go (TV film)

TV seriály

2015 F is for Family (TV seriál)

TV pořady

2008 Bill Burr: Why Do I Do This? (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace