foto

Bill Burr

  • nar. 10.6.1968 (52 let)
    Canton, Massachusetts, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2020 The King of Staten Island
2018 Hlavní kandidát
2017 Bill Burr: Walk Your Way Out (TV film)
2015 Táta je doma
2014 Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
Black and White
Ulička hanby
Zombeavers
2013 Drsňačky
2012 Bill Burr: You People Are All the Same
Jako za starejch časů
2010 Bill Burr: Let It Go (TV film)
Noční rande
2007 Playing Chicken
Twisted Fortune
2002 Vášnivost
2001 Perfect Fit

TV seriály

2020 R jako rodina (TV seriál)
Mimčo, mimčo, mimčo (S04E10)
Vzhůru do Clevelandu! (S04E09)
Murphy a syn (S04E08)
další epizody (10)
2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 6: The Prisoner (S01E06)
2018 R jako rodina (TV seriál)
Noc Billa Murphyho (S03E10)
Otec Frank (S03E09)
Má to v krvi (S03E08)
další epizody (10)
2017 R jako rodina (TV seriál)
Bezpečné přistání (S02E10)
Modlení (S02E09)
To spravíme (S02E08)
další epizody (10)
2016 Nová holka (TV seriál)
Bob & Carol & Nick & Schmidt (S05E05)
Simpsonovi (TV seriál)
Nesnášíme Boston (S28E03)
2015 R jako rodina (TV seriál)
Svatá blbá noc (S01E06)
Bill Murphy si vzal volno (S01E05)
„F“ jako Halloween (S01E04)
další epizody (6)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Chicago (S02E20)
Perníkový táta (TV seriál)
Vzteklý pes (S05E12)
Zahrabáno (S05E10)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Mrtvý náklad (S05E05)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Průchod (S04E11)
Otevřený dům (S04E03)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prokletý (S01E19)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Party (S01E08)
1996 My z přístavu (TV seriál)

Dokumentární

2020 Disney Gallery: The Mandalorian (TV seriál)
Directing (E01)
John Pinette: I Go Now
2019 Šéfkuchaři v akci (TV seriál)
Gwyneth Paltrow / Bill Burr (E01)
2018 Oh, Rick!
2017 Gilbert
I Am Sam Kinison
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bill Burr: Walk Your Way Out (TV film)
2014 Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
2012 Bill Burr: You People Are All the Same
2010 Bill Burr: Let It Go (TV film)

TV seriály

2017 R jako rodina (TV seriál)
Klub lhářů (S02E03)

TV pořady

2019 Bill Burr: Paper Tiger (TV pořad)
2008 Bill Burr: Why Do I Do This? (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

Host

TV pořady

2020 Bill Burr Presents: The Ringers (TV pořad) - mod.
2019 Bill Burr: Paper Tiger (TV pořad)
2015 Jay Leno's Garage (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
2008 Bill Burr: Why Do I Do This? (TV pořad)
2003 Comedy Central Presents: Bill Burr (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce