foto

Saemi Nakamura

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kubo a kouzelný meč
2001 Tag, The
2000 Blood: The Last Vampire
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Sníh padá na cedry
1998 Truman Show
1997 Kontakt
Psycho Sushi
1996 Bláznivá škola
Hodina pomsty
Modrý ďábel
1995 Soudcem z nouze
1994 Nebezpeční
Takoví normální zabijáci
1992 Samurai Vampire Bikers From Hell

TV seriály

2012 Newsroom (TV seriál)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Na této skále (S04E13)
2009 Hrdinové (TV seriál) - herec, a.z.
Díkůvzdání (S04E11) - a.z.
Přijetí reality (S04E04)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
další epizody (4)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Příběhy s poučením (S02E09)
Žádné rozptylování (S01E14)
2005 Carnivale (TV seriál)
Alamogordo (S02E02)
Los Moscos (S02E01)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Kurt Dempsey (S01E05)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
Making Whoopi (S06E08)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace