foto

Oskar Rózsa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
2007 Poločas rozpadu
2002 Dážď padá na naše duše
1999 Kanárek
1995 Iba taká hra (TV film)

Dokumentární

2007 42 (TV film)
2003 Tatry mystérium
1997 80 metrov pod vrcholom

Herecká filmografie

Filmy

2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)

Dokumentární

2015 Hrana Rockument
Under My Spell - Pocta slobode (TV film)
2014 Hrana
2011 Hrana (koncert)

Host

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)
2013 Legenda o rytieroch zo Sitna (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace