foto

Oskar Rózsa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Nebe, peklo… zem
2008 Smog
2007 Poločas rozpadu
2002 Dážď padá na naše duše
1999 Kanárek
1995 Iba taká hra (TV film)

Dokumentární

2019 Symfónia o Zemi (koncert)
2007 42 (TV film)
2003 Tatry mystérium
1997 80 metrov pod vrcholom

Divadelní záznam

2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Hrana Rockument
Under My Spell - Pocta slobode (TV film)
2014 Hrana
2011 Hrana (koncert)

Divadelní záznam

2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Festivalové minúty ARTFILM (TV pořad)
2013 Legenda o rytieroch zo Sitna (TV pořad)

Fanoušci tvůrce