foto

Mark Twain

  • nar. 30.11.1835
    Florida, Missouri, USA
  • zem. 21.4.1910 (74 let)
    Redding, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Láska na vlásku - kniha
Tom Sawyer & Huckleberry Finn - kniha
2012 Dobrodružství Hucka Finna - kniha
Tom Sawyer a jeho kamarádi - kniha
2011 Tom Sawyer - kniha
2007 War Prayer, The - kniha
2004 Barbie Princezna a švadlenka - kniha
2002 Jak jsem se protloukal (TV film) - kniha
2000 Honba za výhrou - kniha
Princ a chuďas (TV film) - kniha
Tom Sawyer - kniha
1999 Artušův meč (TV film) - kniha
Princ a surfař - kniha
1998 Ava's Magical Adventure - kniha
Die Arglosen unterwegs - kniha
Rytířem na hradě Camelot (TV film) - kniha
Tom Sawyer a Huckleberry Finn - kniha
1995 Můj kamarád duch - kniha
Tom a Huck - kniha
1994 Milión k jedné - povídka
1993 Dobrodružství Hucka Finna - kniha
Huck and the King of Hearts - kniha
1991 Huckleberry no bóken - kniha
1990 An American Summer - kniha
Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn (TV film) - kniha
Princ a chuďas - kniha
Radostný život posmrtný (TV film) - kniha
1989 Diaries of Adam and Eve, The (TV film) - kniha
Karen na dvoře krále Artuše (TV film) - kniha
Khronika Satany mladshego - kniha
Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg (TV film) - povídka
1988 Jake's Journey (TV film) - kniha
Milionová láska (TV film) - kniha
Novyje priključenija janki pri dvore korolja Artura - kniha
Žaba (TV film) - povídka
1986 The Adventures of Mark Twain - kniha
The Adventures of Tom Sawyer - kniha
1985 Adventures of Con Sawyer and Hucklemary Finn, The (TV film) - kniha
Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV film) - kniha
1984 Ten magor Wilson (TV film) - kniha
Tridsaťtisícový odkaz (TV film) - povídka
Ukradnutý biely slon (TV film) - povídka
1983 Neviňátka v cizině (TV film) - kniha
Sawyer and Finn (TV film) - kniha
1982 Rošťáci a lupiči (TV film) - kniha
Tajemný cizinec (TV film) - kniha
1981 Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (TV film) - kniha
Notorious Jumping Frog of Calaveras County (TV film) - kniha
Soukromé dějiny neúspěšného tažení (TV film) - kniha
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film) - kniha
1980 Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film) - kniha
Život na Mississippi (TV film) - kniha
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše - kniha
1978 Connecticut Rabbit in King Arthur's Court, A (TV film) - kniha
1977 Princ a chuďas - kniha
1976 Elävä vai kuollut (TV film) - povídka
Salaperäinen vieras (TV film) - povídka
1975 Huckleberry Finn (TV film) - kniha
Páni kluci - kniha
1974 Huckleberry Finn - kniha
Sovsem propaščij - kniha
1973 Tom Sawyer - kniha
Tom Sawyer (TV film) - kniha
1972 Princ i niščij (TV film) - kniha
1971 Princ a chuďas (TV film) - kniha
1970 Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (TV film) - kniha
1969 Las aventuras de Juliancito - kniha
1968 Bouřka (TV film) - kniha
Smrt Joa Indiána - kniha
1967 Det er ikke appelsiner, det er heste - kniha
Dobrodružství Toma Sawyera (TV film) - kniha
Huckleberry Finn (TV film) - kniha
Mark Twain Tonight! (TV film) - kniha
Muž, který zdemoralizoval Hadleyburg (TV film) - kniha
1966 Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima (TV film) - kniha
Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda (TV film) - kniha
Prinz und Betteljunge (TV film) - kniha
1965 Dědictví na úvěr (TV film) - kniha
1964 Ukkonen (TV film) - povídka
Un español en la corte del rey Arturo - kniha
1963 Kobna plocica (TV film) - kniha
1962 The Prince and the Pauper (TV film) - kniha
Théâtre de la jeunesse: Un pari de milliardaire, Le (TV film) - kniha
1960 The Adventures of Huckleberry Finn - kniha
1955 A Connecticut Yankee (TV film) - kniha
The Adventures of Huckleberry Finn (TV film) - kniha
1954 Milionová bankovka - povídka
1949 A Connecticut Yankee in King Arthur's Court - kniha
1948 Best Man Wins - kniha
1943 Princ i niščij - kniha
1939 The Adventures of Huckleberry Finn - kniha
1938 The Adventures of Tom Sawyer - kniha
Tom Sawyer, Detective - kniha
1937 The Prince and the Pauper - kniha
1936 Tom Sojer - kniha
1931 A Connecticut Yankee - kniha
Huckleberry Finn - kniha
1930 Tom Sawyer - kniha
1920 Huckleberry Finn - kniha
Prinz und Bettelknabe - kniha
Tamás úrfi kalandjai - kniha
1918 Huck and Tom - kniha
1917 Tom Sawyer - kniha
1916 Pudd'nhead Wilson - kniha
1915 The Prince and the Pauper - kniha
1911 Science - kniha
1909 Death Disc: A Story of the Cromwellian Period, The - kniha
The Prince and the Pauper - kniha

TV seriály

1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál) - kniha
The Prince and the Pauper (TV seriál) - kniha
1994 Huckleberry Finn monogatari (TV seriál) - kniha
1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál) - kniha
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál) - kniha
1976 Huckleberry no bóken (TV seriál) - kniha
Once Upon a Classic (TV seriál) - kniha
The Prince and the Pauper (TV seriál) - kniha
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál) - kniha
1963 Novela (TV seriál) - kniha
1960 Mel-O-Toons (TV seriál) - kniha
1959 Startime (TV seriál) - kniha
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál) - kniha
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - kniha
1954 Climax! (TV seriál) - kniha
Die Galerie der großen Detektive (TV seriál) - kniha
Disneyland (TV seriál) - kniha
1953 The United States Steel Hour (TV seriál) - kniha
Your Favorite Story (TV seriál) - kniha
1952 CBS Television Workshop (TV seriál) - kniha
Campbell Playhouse (TV seriál) - kniha
1949 Your Show Time (TV seriál) - kniha
1948 Studio One (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1954 Light's Diamond Jubilee (TV film) - kniha

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1909 The Prince and the Pauper

Dokumentární

2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
2008 American Future, The: A History (TV seriál)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky