foto

Alfred Hsing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Killer Maid
2015 I
2013 Fei chang xing yun
Yong chun xiao long
2012 1942
2011 The Adventures of Barry Baz (TV film)
Čaroděj a bílý had
2010 Aakhari Decision

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)

Dokumentární

2014 The Power of the Heart

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace