foto

Ladislav Stroupežnický

  • nar. 6.1.1850
    Cerhonice, Čechy, Rakouské císařství
  • zem. 11.8.1892 (42 let)
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Naši furianti (divadelní záznam) - divadelní hra
2006 Naši furianti (divadelní záznam) - divadelní hra
1983 Naši furianti (divadelní záznam) - divadelní hra
1978 Viťúzi (divadelní záznam) - divadelní hra
1971 Naši furianti (divadelní záznam) - divadelní hra
1938 Cech panen kutnohorských - divadelní hra
1937 Naši furianti - divadelní hra
1913 Zkažená krev - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace