foto

Václav Kliment Klicpera

  • nar. 23.11.1792
    Chlumec nad Cidlinou, Rakouské císařství
  • zem. 15.9.1859 (66 let)
    Praha, Rakouské císařství
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Hadrián z Římsů (divadelní záznam) - divadelní hra
1976 Hadrián z Římsů (TV film) - divadelní hra
1970 Žižkův meč (TV film) - divadelní hra
1965 Divotvorný klobouk (divadelní záznam) - divadelní hra
1952 Divotvorný klobouk - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace