foto

Laurence Rupp

  • nar. 10.8.1987 (33 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Pumpen (TV film)
2019 Guy Proposes to his Girlfriend on a Mountain
Südpol (TV film)
2018 Cops
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Die Räuber (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
Noc tisíce hodin
2014 Die Jacke
Tatort - Paradies (TV film)
2012 Inseln vor dem Wind (TV film)
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Molly & Mops - Ein Mops kommt selten allein (TV film)
Željesboj (TV film)
2009 Návrat komisaře Rexe - Smrtící zápas (TV film)
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Heilerin 2 (TV film)
2007 Tell
2006 Dad's Dead
Za tři dny umřeš
2001 Tom und die Biberbande (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)

TV seriály

2020 Barbaři (TV seriál)
Bitva (E06)
Zrada (E05)
Nový reik (E04)
další epizody (6)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Kletba z hlubin (E10)
2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Královna noci (E02)
2017 Trakehnerblut (TV seriál)
Das Vermächtnis (2) (E08)
Das Vermächtnis (1) (E07)
Das Haus am See (E06)
další epizody (8)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S08E05)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Inkognito (E02)
FC Rückpass (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Laszlo Urban (S01E09)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Nachtfalken (S05E05)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Reifeprüfung (S02E05)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Momentka (S09E09)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Strašlivá pravda (S05E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Vysnění
2014 Die letzten Zeugen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky