foto

Sabrina Reiter

  • nar. 5.8.1983 (36 let)
    Klagenfurt, Carinthia, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Kaviár
2018 Geschenkt (TV film)
2016 Die Hochzeit
Země zločinu: Dračí panna (TV film)
2013 Eisprung mit Papa (studentský film)
2011 Na tripu
Nezvěstná (TV film)
2010 Paradeisiana
2009 Kleine Fische
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
2006 Za tři dny umřeš

TV seriály

2019 Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
2018 Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2017 Spuren des Bösen (TV seriál)
Begierde (E06)
2015 Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Kindeswohl (E11)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky