foto

Ruth Buzzi

  • nar. 24.7.1936 (82 let)
    Westerly, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Padlí andělé
2004 Adventures in Homeschooling
2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection
1999 Boys Will Be Boys (TV film)
Elmo v Zemi mrzoutů
1994 Průseráři
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1990 Diggin' Up Business
Wishful Thinking
1989 Marvin: Baby of the Year (TV film)
My Mom's a Werewolf
1988 Dixie Lanes
Rockin with Judy Jetson (TV film)
Tajemství velké pracky
Vypadni z mé ulice
1986 Bad Guys
Kids Incorporated: Rock In the New Year (TV film)
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
Surf II
1983 The Being
1981 Chu Chu and the Philly Flash
1980 Incredible Book Escape, The (TV film)
Pogo for President: 'I Go Pogo'
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
Kaktusový Jack
Poprask v Severní ulici
Skatetown, U.S.A.
1977 Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
Record City
Záchranáři
1976 Podivný pátek
1970 Aristokočky
1969 In Name Only (TV film)

TV seriály

2006 Come on Over (TV seriál)
2000 Sheep in the Big City (TV seriál)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Passions (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Good Will Haunting (S03E06)
1997 The Angry Beavers (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 The Savage Dragon (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Kromaňonec (TV seriál)
Růžový panter (TV seriál)
1992 Lucky Luke (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1990 Don Kojot a Sancho Panda (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
Rychlá rota (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
George Burns Comedy Week (TV seriál)
Paw Paws (TV seriál)
The Berenstain Bears (TV seriál)
1984 Down to Earth (TV seriál)
Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
Gun Shy (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
Legends of the Superheroes (TV seriál)
The Plastic Man Comedy/Adventure Show (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
You Can't Do That on Television (TV seriál)
1977 Baggy Pants and the Nitwits (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
The Muppet Show (TV seriál)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1973 Lotsa Luck (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
David Steinberg Show, The (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
That's Life (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Entertainers, The (TV seriál)
Linus! The Lion Hearted (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2004 Goodnight, We Love You

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1975 Cher (TV pořad)
The Jim Stafford Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
Sezame, otevři se (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Steve Allen Comedy Hour (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace