foto

Sian Barbara Allen

  • nar. 12.7.1946 (73 let)
    Reading, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
1975 Eric (TV film)
1974 Dva klobouky
1973 Scream, Pretty Peggy (TV film)
1972 Family Rico, The (TV film)
The Scarecrow (TV film)
You'll Like My Mother

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Darkroom (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
W.E.B. (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Kate McShane (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Sladká, leč smrtící (S03E01)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace