foto

Maria Tran

  • nar. 30.1.1985 (36 let)
    Brisbane, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zhi Ming Du Ji
2017 Event Zero
The Challenge Letter
2016 Truy Sat
2014 Fist of the Dragon
2013 Change of Our Lives
Hit Girls
Seeing the Elephant
Zero to Hero
2012 The Sapphires
2010 Maximum Choppage: Round 2

TV seriály

2019 Mai Bich Planet (TV seriál)
2013 Whoopa-chow! (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)

Dokumentární

2014 Australia: The Story of Us (TV seriál)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Change of Our Lives
Hit Girls

TV seriály

2019 Mai Bich Planet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Hit Girls

Producentská filmografie

Filmy

2013 Change of Our Lives

TV seriály

2015 Maximum Choppage (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Change of Our Lives

TV seriály

2019 Mai Bich Planet (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Mai Bich Planet (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Chatterbox (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky