foto

Anastasija Zadorožnaja

  • nar. 30.8.1985 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Malčišnik
2016 Možetě zvať meňa papoj (TV film)
Ot jakby (TV film)
2015 Plochaja sosedka (TV film)
Čto tvorjat mužčiny 2
2014 Kavkazskaja plennica
Ljubov v bolšom gorodě 3
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
Vljubljon i bezoružjon (TV film)
2009 Ljubov v bolšom gorodě
2006 Nikto ně znajet pro sex
2005 Mama, ně gorjuj 2

TV seriály

2018 Drugaja ja (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
2014 Ženščiny na grani (TV seriál)
Ogněnnyj ljod (E21)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
Oborotni (E11)
Staryje svjazi (E10)
další epizody (12)
2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (7)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)