foto

Peter Kaštil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)

Dokumentární

2014 5.PLUK - Misia Afganistan

TV pořady

2018 1 proti všem (TV pořad)
2016 OKTAGON MMA ZÁPASENIE (TV pořad)
2013 Legenda o rytieroch zo Sitna (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

2016 OKTAGON MMA ZÁPASENIE (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace