foto

Erhard Riedlsperger

  • nar. 7.12.1960 (60 let)
    Hallein, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Der vierte Mann (TV film)
Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
Oma zockt sie alle ab (TV film)
Pokerface (TV film)
2012 Cesta do Afriky (TV film)
2009 Meine Heimat Afrika (TV film)
2006 Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
2005 Die Spielerin (TV film)
2003 Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
2002 Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
1991 Tunnelkind

TV seriály

2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Auf ewig (S12E04)
Hangover (S12E03)
Ausgeklinkt (S12E02)
další epizody (7)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
Und raus bist du (S10E03)
Perfekte Welt (S10E02)
další epizody (4)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Am Abgrund (S09E08)
Undercover (S09E07)
Schneewittchen (S09E06)
další epizody (4)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S08E05)
Staub zu Staub (S08E04)
Späte Gegend (S08E03)
další epizody (5)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Das schwarze Schiff (S07E05)
Date mit dem Tod (S07E04)
Tür an Tür (S07E03)
další epizody (5)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
Mörderische Sehnsucht (S06E04)
Nina, 16, vermisst (S06E03)
další epizody (8)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Du sollst nicht töten (S04E05)
Blutiger Ernst (S04E04)
Der Fall Dr. Seiler (S04E03)
další epizody (5)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Falsche Freunde (S03E04)
Böse Überraschung (S03E03)
Vaterliebe (S03E02)
další epizody (4)
2006 Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2004 Charlotte Link (TV seriál)
Die Rosenzüchterin (1) (E06)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Obdachlos (S01E07)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
Oh Kohle Mio (S01E05)
další epizody (7)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S01E04)
Gefährliche Fracht (S01E01)
1993 Ein Wahnsinnskind (TV seriál)
Operation Dunarea (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
1991 Tunnelkind

TV seriály

1993 Ein Wahnsinnskind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky