foto

Doug McGrath

  • nar. 13.4.1935 (84 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Down the Road Again
2005 Naši otcové (TV film)
2004 H2O (TV film)
My Brother's Keeper
2001 Duchové Marsu
2000 Mutant Watch, The (TV film)
1999 Kdo seje vítr (TV film)
1996 Co vidí láska (TV film)
1993 Najatá k zabíjení
1991 Rocketeer
1989 Cold Front
Navždy
1985 Bledý jezdec
1983 Lone Star (TV film)
The Return of Captain Invincible
Zóna soumraku
1982 The Escape Artist
1981 Porky
1980 Bronco Billy
Coming Out Alive
1977 Železný stisk
1976 Cat Murkil and the Silks
Helter Skelter (TV film)
Psanec Josey Wales
1975 Ruská ruleta
1974 Černé Vánoce
1973 The Hard Part Begins
1972 Wedding in White
1970 Goin' Down the Road

TV seriály

2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E05)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Sidestreet (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky