foto

Charlie Dreizen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Dead Ones
2016 Terrortory
2014 Jamesy Boy
2011 Witch's Brew
2010 Heaven Burns

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
2011 Zlý sen v sousedním domě (TV seriál)
2010 Lost Trailer Park: Never Coming Attractions (TV seriál)
2009 Pohřešovaní (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zlé macechy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace