foto

Benz Antoine

  • nar. 22.6.1972 (47 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dreamland
Mafia Inc.
2018 Mommy's Little Angel (TV film)
Pánův hlas
2015 N.O.I.R.
2013 Betty and Coretta (TV film)
Ice Soldiers
2012 Après la neige
2011 Jiné ticho
Silent But Deadly
2010 Exit 67
2009 Zrádný prsten (TV film)
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Hlasy mrtvých (TV film)
Poker Night
Rallye smrti
Tíživé svědomí (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Late Fragment
Snídaně se Scotem
Tajemství mé dcery (TV film)
Z vězení do éteru
Zvíře
2006 Král smutku
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
Neznámý vojín
Past (TV film)
Zbohatni nebo chcípni
Čtyři bratři
2004 Dítě na prodej (TV film)
2003 Cesta k ledu (TV film)
Gothika
Vyhlídka strachu (TV film)
2002 Jen procházka v parku (TV film)
Nepříjemná dohra
Rozsudek (TV film)
Season on the Brink, A (TV film)
Spasitel (TV film)
Zločin je extrémní sport
2001 Mrtvá zóna (TV film)
Osudový zlom
Podivné dítě (TV film)
Poslední loupež
To byla noc (TV film)
2000 Romeo musí zemřít
Strašidelná vila
Tvář smrti
Ulice bez lásky (TV film)
Vražda na filmovém festivalu v Cannes (TV film)
Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové (TV film)
1999 Both Sides of the Law
1998 Alien Abduction: Incident in Lake County (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Sladké lži (TV film)
1997 Správné styky (TV film)
1996 Nevinná smrt

TV seriály

2019 In the Dark (TV seriál)
Bait and Switch (S01E10)
The One That Got Away (S01E07)
Tyson (S01E06)
další epizody (4)
Soukromé očko (TV seriál)
Full Court Press (S03E02)
2018 Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
The River Styx (S01E02)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Tomorrow (S04E08)
Wake (S04E07)
Sons (S04E06)
další epizody (8)
2016 District 31 (TV seriál)
Episode 55 (S01E55)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Water (S03E10)
Gone (S03E09)
Fall (S03E08)
další epizody (10)
2015 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bridges (S02E10)
Orphans (S02E09)
Babylon (S02E08)
další epizody (10)
Darebák (TV seriál)
Mea Culpa (S03E07)
Lights Out (S03E06)
19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Winter (S01E10)
Islands (S01E09)
Medals (S01E08)
další epizody (10)
2013 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2012 Firma (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Pravidla (S03E11)
2011 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
Against the Wall (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
S trochou víry (S02E11)
Člověk míní, život mění (S02E10)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
Would Be Kings (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Příště víc štěstí (S05E22)
Esence života (S05E18)
Malí přátelé (S05E03)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Při výkonu služby (S02E02)
Krajní meze (TV seriál)
V jiném životě (S04E04)
1997 Night Man (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Zvláštní vydání (S03E18) - a.z.
1996 Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Omerta (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)

Dokumentární

2008 Extrémní dřevorubci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky