foto

Val Avery

  • nar. 14.7.1924
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 12.12.2009 (85 let)
    Greenwich Village, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Blueberry
2001 Stíny minulosti
1999 Ryba ve vaně
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Zlaté pobřeží (TV film)
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
1992 Šéf (TV film)
1986 Cobra
Messenger, The
Odvaha (TV film)
1985 Out of the Darkness (TV film)
Too Scared to Scream
1984 Papež z Greenwich Village
1983 Podraz II
Snadný zisk
1982 Assignment Berlin
Ten, co nosí smůlu
1981 Choices
Propastný rozdíl
Sharkyho mašina
Vyvolení
1980 Brubaker
Gloria
1979 Horor v Amityville
Tuláci
Výstřely pro lásku
1978 Stoupat jak dým
1977 Smutní hrdinové
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
Zavraždění čínského bookmakera
1975 Columbo: Krize identity (TV film)
Ruská ruleta
Šťastná dáma
Udělejme to znovu
1974 Columbo: V nouzi poznáš přítele (TV film)
The Legend of Hillbilly John
1973 Black Caesar
Blood Sport (TV film)
Firehouse (TV film)
Motýlek
Smějící se policajt
1972 Columbo: Rozhodující zápas (TV film)
1971 Andersonovy nahrávky
Columbo: Semínko pochyb (TV film)
Kdo říká, že neumím jezdit na duze?
Minnie a Moskowitz
Tattered Web, A (TV film)
Vanishing Point
1970 The Traveling Executioner
1969 Intoccabili, Gli
Sen králů
1968 Bratrství
Takhle se s dámou nejedná
The Pink Jungle
Tváře
1967 Hombre
1966 Nevada Smith
The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
Útok na Queen Mary
Wild Wild Winter
1965 Cesta spásy
Satan's Bed
Sylvia
1963 Hud
Muž, o němž nic nevím
1962 Requiem for a Heavyweight
1961 Too Late Blues
1960 Sedm statečných
1959 Poslední vlak z Gun Hillu
1958 Dlouhé horké léto
King Creole
1957 Edge of the City
1956 Tím hůř, když padnou

TV seriály

2001 100 Centre Street (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1989 Men (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Law, The (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2000 Constant Forge, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace