foto

Hari

  • nar. 26.12.1972 (47 let)
    Nazareth, Tuticorin, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Saamy²
2017 Singam 3
2014 Poojai
2013 Singam 2
2011 Venghai
2010 Singam
2007 Thaamirabharani
Vel
2005 Aaru
Ayya
2004 Arul
2003 Kovil
Saamy

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Saamy²
2017 Singam 3
2014 Poojai
2013 Singam 2
2010 Singam
2007 Thaamirabharani
Vel
2005 Aaru
Ayya
2004 Arul
2003 Kovil
Saamy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky