foto

Clarice Taylor

  • nar. 20.9.1917
    Buckingham County, Virginia, USA
  • zem. 30.5.2011 (93 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Smoke
1993 Návrat Sommersbyho
1984 Nothing Lasts Forever
1981 Purlie (TV film)
1980 Torture of Mothers, The
1978 Wiz, The
1973 Five on the Black Hand Side
1971 Such Good Friends
Zahrajte mi "MISTY"
1970 Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
1969 Change of Mind

TV seriály

1995 Směr jih (TV seriál)
An Eye for an Eye (S01E14)
1992 Cosby Show (TV seriál)
And So, We Commence (S08E24)
1991 Cosby Show (TV seriál)
Home Remedies (S07E20)
No More Mr. Nice Guy (S07E19)
1990 Cosby Show (TV seriál)
The Last Barbecue (S07E03)
1989 Cosby Show (TV seriál)
Cliff's Wet Adventure (S06E09)
The Day the Spores Landed (S06E08)
It Comes and It Goes (S05E19)
další epizody (5)
1988 Cosby Show (TV seriál)
The Birth (S05E06)
Move It (S05E04)
1987 Cosby Show (TV seriál) - herec, a.z.
Looking Back (S04E08) - a.z.
Hillman (S03E25)
Rudy Spends the Night (S03E14)
1986 Cosby Show (TV seriál)
The March (S03E06)
Golden Anniversary (S03E03)
Denise's Decision (S02E23)
další epizody (4)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E03)
Independence Day (S01E14)
1981 Nurse (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky