foto

Kenneth Nelson

  • nar. 24.3.1930
    Rocky Mount, North Carolina, USA
  • zem. 7.10.1993 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 The Last Leaf
1990 Plod noci
1989 Red King, White Knight (TV film)
1987 Hellraiser
1986 Udržet sen (TV film)
1985 Lace II (TV film)
1984 Lace (TV film)
1983 The Lonely Lady
1977 Brute, The
1970 Kluci z party
1960 Hooray for Love (TV film)
1952 Invitation

TV seriály

1986 Lost Empires (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Hrdinové (S01E05)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
The Aldrich Family (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Making the Boys - a.z.

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace