foto

John Mortimer

  • nar. 21.4.1923
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.1.2009 (85 let)
    Turville Heath, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Talár a ptačí zob (TV film) - divadelní hra
1986 Mashenka
1973 Das Pflichtmandat (TV film) - divadelní hra
1971 Die Anarchisten (TV film)
1969 John a Mary
1964 Teatterituokio: Merry Paysonin suuri tilaisuus (TV film)
1961 Call Me a Liar (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace