foto

François Négret

  • nar. 15.10.1966 (52 let)
    Versailles, Yvelines, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Graziella
2013 Jeptiška
Tip Top
2011 Dans la tourmente
2010 Les Nuits de Sister Welsh
Les mains libres
Strom a les
2009 Komisař Adamsberg - Muž s modrými kruhy (TV film)
Lítost
2008 Marie-Octobre (TV film)
2007 Francie
Nuage
2006 C'est beau une ville la nuit
Komma
Les Anges exterminateurs
2005 Utajený
2002 Jean Moulin (TV film)
Komisař Moulin: Vrabčáci (TV film)
Ďáblové
2000 Bídníci (TV film)
1999 Coquelicots sont revenus, Les (TV film)
Jésus (TV film)
1997 Hantises
1996 Rançon du chien, La (TV film)
1994 Des feux mal éteints
Le bel horizon
Mort d'un gardien de la paix (TV film)
Nefertiti, figlia del sole
1993 Légende, La
1992 Bitva o Diên Biên Phu
1991 Noc a den
Červená liška (TV film)
1990 Mister Frost
Plein fer
1989 Sňatek bez domova
1988 Jours de vagues
Snack Bar Budapešť
1987 De bruit et de fureur
Na shledanou, chlapci
Pension, La
1986 Rodinná rada
Zlá krev

TV seriály

2007 Hôpital, L' (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
Chercheur d'héritiers (TV seriál)
La rivière Espérance (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
JAP, juge d'application des peines, Le (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace