foto

Jim Nabors

  • nar. 12.6.1930
    Sylacauga, Alabama, USA
  • zem. 30.11.2017 (87 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Andy Griffith Show Reunion (TV film)
1986 Return to Mayberry (TV film)
Sylvan in Paradise (TV film)
1984 Velký závod 2
1983 Stroker Ace
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Christmas in Hawaii (TV film)
1978 A Different Approach
1973 The Addams Family Fun House (TV film)
1963 Take Her, She's Mine

TV seriály

1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 The Diahann Carroll Show (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
The Muppet Show (TV seriál)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1967 Off to See the Wizard (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
2008 Pioneers of Television (TV seriál)
2003 Andy Griffith Show Reunion: Back to Mayberry, The (TV film)
CBS at 75 (TV film)
2000 Inside TV Land: The Andy Griffith Show (TV film)
Jeff Foxworthy's Comedy Classics - a.z.
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1988 Michael Jackson: The Legend Continues - a.z.
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1993 The Carol Burnett Show: A Reunion (TV pořad)
1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
Night of 100 Stars II (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 All-Star Salute to Mother's Day (TV pořad)
1978 The Comedy Shop (TV pořad)
The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 Burt Reynolds' Late Show (TV pořad)
NBC Follies (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
The Ken Berry 'Wow' Show (TV pořad)
1971 The Bob Hope Vietnam Christmas Show (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1968 The Don Rickles Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad) - účinkující
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The New Steve Allen Show (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace