foto

Jane Merrow

  • nar. 26.8.1941 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Spiritualist
1997 Sharpovo Waterloo (TV film)
1982 Escape to Love
1981 Appointment, The
Příběh Patricie Nealové (TV film)
1975 Diagnosis: Murder
1974 Time for Love, A
1973 The Horror at 37,000 Feet (TV film)
1972 The Hound of the Baskervilles (TV film)
1971 Hands of the Ripper
1970 Adam's Woman
1968 Assignment K
Lev v zimě
1967 Night of the Big Heat
1965 Catacombs
1964 The System
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)
1962 Fantom opery
The Wild and the Willing
1961 Don't Bother to Knock

TV seriály

1986 Lovejoy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Vězeň svědomí (S01E21)
1984 Airwolf (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 UFO (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Milovníci ptactva (E06)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace