foto

Abbey Lincoln

  • nar. 6.8.1930
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 14.8.2010 (80 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Abbey Lincoln: You Gotta Pay the Band (TV film)
1990 Mý lepší blues
1972 Short Walk to Daylight (TV film)
1968 For Love of Ivy
1964 Nothing But a Man
1956 The Girl Can't Help It

TV seriály

1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)

Dokumentární

1969 Black Woodstock

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace