Reklama

Reklama

Andy Williams

Andy Williams

nar. 03.12.1927
Wall Lake, Iowa, USA

zem. 25.09.2012 (84 let)
Branson, Missouri, USA

Zajímavosti (6)

Jumanji: Další level (2019)

  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)

Argo (2012)

  • Jak je patrné z filmu, koncem 70. let byl nápis HOLLYWOOD (vztyčen prvně v roce 1923 jako HOLLYWOODLAND a inzerující rozvíjející se trh s nemovitostmi) v havarijním stavu. V roce 1978 Hollywoodská obchodní komora uspořádala sbírkovou akci, na které požádala od každého 28 tisíc dolarů na jeho obnovu. Jednalo se o dárce z vysoce postavené společnosti: každý měl zaplatit za obnovu jednoho zničeného písmene z loga. Patřili mezi ně zakladatel časopisu Playboy Hugh Hefner (Y), zpěváci Gene Autry a Andy Williams (druhé L a W) či heavymetalová hvězda Alice Cooper (druhé O). Nakonec přispěla i jedna z divizí Warner Bros. (první O). Oproti filmovému zpracování byl nápis opraven v roce 1978, tedy rok před zajetím rukojmích v Íránu. (Linkyc)

Zodiak (2005)

  • Na začátku filmu zazní krátký úryvek vánoční písně „It's the Most Wonderful Time of the Year“ v podání Andy Williamse. (noelcoward73)

Herec

Host

Ovládací panel

Reklama

Reklama