foto

Andy Williams

  • nar. 3.12.1927
    Wall Lake, Iowa, USA
  • zem. 25.9.2012 (84 let)
    Branson, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Musical Christmas at Walt Disney World, A (TV film)
1971 Fight of the Century (TV film)
1964 I'd Rather Be Rich
1960 The Man in the Moon (TV film)
1947 Ladies' Man
Something in the Wind
1946 Moonlight Melodies
1944 Janie
Kansas City Kitty

TV seriály

1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1950 The College Bowl (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2000 Ali-Frazier I: One Nation... Divisible (TV film)
1967 Mondo Hollywood - a.z.

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
1958 The Dick Clark Show (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Andy Williams and June Valli Show, The (TV pořad)
The Big Record (TV pořad)
The Pat Boone-Chevy Showroom (TV pořad)
1956 The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Patrice Munsel Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1955 The Julius LaRosa Show (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1950 The Arthur Murray Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace