foto

Ben Schiffer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Mladý Wallander (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2017 Výkupné (TV seriál)
Celina (S01E06)
The Enemy Within (S01E05)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
My Brothers Keeper (S01E08)
Evil Eye (S01E03)
Win Some, Lose Some (S01E02)
2015 Cites (TV seriál)
2013 Dates (TV seriál)
2011 Puberťáci (TV seriál)
2010 Skins (TV seriál)
Cook (S04E03)
2009 Skins (TV seriál)
Freddie (S03E05)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 Skins (TV seriál)
Maxxie and Anwar (S01E06)
2005 Brief Encounters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky